Onderhoud & Inspectie

” Maintenance is everything “

Onderhoud is essentieel....

Goed onderhoud is essentieel voor iedere Porsche. VANNEER verzorgt voor u het gehele onderhoud. Of het nu een kleine onderhoudsbeurt, een jaarlijkse of een grote onderhoudsbeurt betreft, wij zorgen ervoor dat het juiste onderhoud aan uw voertuig wordt uitgevoerd. Omdat onderhoud uiteindelijk draait om betrouwbaarheid, monteren wij uitsluitend originele Porsche onderdelen (OEM-parts) of onze favoriete, beproefde hoogwaardige aftermarket-onderdelen en gebruiken wij de door Porsche aanbevolen smeermiddelen. Dit om uw Porsche in de best mogelijke conditie te houden. 

Inspectie is de basis....

Bij goed onderhoud hoort bij voorkeur een goede inspectie van het gehele voertuig.  Wij voeren bij ieder onderhoud op voorhand een >100 punten inspectie aan uw voertuig uit. Dit rapport nemen wij vervolgens samen met u door, zodat u een duidelijk beeld heeft van onze bevindingen en daarmee de staat van uw auto. Op basis van ons advies en de prijsopgave kunt u dan beslissen over de uit te voeren werkzaamheden. Zo weet u op voorhand waar u aan toe bent en kunnen verrassingen achteraf voorkomen worden.

Meten is weten....

Vanzelfsprekend beschikt onze werkplaats ook over het originele Porsche PIWIS III diagnose apparatuur voor het kunnen analyseren van storingen, resetten van functies en het inleren van diverse systemen. 

Onderhoud & Inspectie werkzaamheden

Klik op één van de onderstaande vinkjes van de betreffende werkzaamheid om meer te ervaren en/of een prijsopgave aan te vragen.

Kleine onderhoudsbeurt

Voltooien van een kleine onderhoudsbeurt.

Koelvloeistof verversen

Koelvloeistofsysteem spoelen en vloeistof verversen.

Voorste differentieelolie verversen

Verversen van voorste differentieelolie

Reinigen Airco condensors

Reinigen van de airconditioning condensors links en rechts.

Grote onderhoudsbeurt

Voltooien van een grote onderhoudsbeurt. (incl. bougies.)

Remvloeistof verversen

Verversen van de remvloeistof en ontluchten van remsysteem.

Versnellingsbakolie verversen

Verversen van de versnellingsbakolie.

Multiriem

Vervangen van de multiriem

Maak nu een afspraak of neem contact met ons op om meer over ons te weten te komen…

U kunt ons zowel telefonisch als via mail bereiken.