Over ons

” Calvinistisch in kosten hoogwaardig in service”

Dat zijn wij in een notendop.

Wij richten ons op de service van Porsche modellen uit het jongtimer segment. U kunt bij ons terecht voor zowel onderhoud en inspectie als ook voor modificaties en/of begeleiding met betrekking tot aankoop en verkoop.  

Een Porsche is voor de meeste van onze klanten meer dan alleen een vervoersmiddel. Het is vaak een passie en/of lang gekoesterde droom. Ons doel is om te zorgen dat u het meeste uit uw Porsche haalt. Of dit nu betrekking heeft op uw dagelijks gebruik, die heerlijke ritjes in het weekend of dat snelle rondje op het circuit. 

Goed onderhoud en tijdige inspectie is daarvoor de basis, het persoonlijke contact en daarmee onze passende service maakt het compleet. 

Over mijzelf....

Het was al op jonge leeftijd duidelijk dat auto’s een grote rol in mijn leven zouden gaan spelen. Ze hadden een aantrekkingskracht op mij welke vele mensen zullen herkennen. Naarmate de interesse in de techniek toenam, groeide ook de liefde voor het merk Porsche. Een merk dat vasthoudt aan zijn historie en waarbij ieder nieuw model technisch grensverleggend is.   

Qua opleiding was er dan ook geen twijfel…. Autotechniek!  Na de autotechnische vooropleidingen uiteindelijk de HTS Autotechniek in Arnhem afgerond met specialisatie “Voertuigdynamica” middels een prachtige afstudeeropdracht bij FEV-racing in Aken (D).  

Een gedreven persoonlijkheid,  afgestudeerd op Autotechniek en jarenlange ervaring in de automotive industrie.  Combineer dat met de liefde voor het merk Porsche en tada, VANNEER Porsche Service is een feit.

Mvg,

Marcel Van Neer

Dus als u op zoek bent naar een specialist voor uw Porsche, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Misschien zit u te denken aan die ene modificatie of is uw auto toe aan een inspectie, wij helpen u graag verder!

 

Maak nu een afspraak of neem contact met ons op om meer over ons te weten te komen…

U kunt ons zowel telefonisch als via mail bereiken.